Acties

Net als elke vereniging houden ook wij een aantal acties om onze clubkas te vullen.

Naast de huur en andere vaste kosten hebben we ook geld nodig voor het boten onderhoud, het clubhuis en spel materiaal.

U kunt ons hierbij helpen:

VOMAR-ACTIE

Elke keer als u boodschappen doet bij de Vomar doneert u al aan ons zonder dat het u iets kost.

Wat u hiervoor moet doen is uw naam en Vomar pas nummer door mailen naar penningm.inka@quicknet.nl en uw klantenpas gebruiken als u boodschappen doet. Van elk boodschappen bedrag wordt dan een percentage naar onze groepsrekening gestort.

KERSTKAARSEN

Sinds 2 jaar verkopen wij Kerstkaarsen in allerlei kleuren. Deze kaarsen worden gemaakt door het activiteiten centrum de Zilvermeeuw in Alkmaar. Op deze manier steunen wij mensen met een handicap en steunt u ons door deze kaarsen te kopen.

Wij staan op de kerstmarkt in de Boerderij in de Schooten op 14 december van 10.00 tot 16.00 uur.

En in ons clubhuis op zaterdag 21 december van 12.30 uur tot 14.00

En nu ook cupcakes dit jaar

KERSTPOST

Elk jaar bezorgen wij uw kerstpost binnen  Den Helder en Julianadorp voor maar Euro 0,25 cent per kaart.

We brengen ze op zaterdagochtend 21 december rond.
U kunt uw kerstpost inleveren tot en met Vrijdag 20 december tot 17.00 uur bij:

Fam. v. Oeveren, Emmastraat 25
Mw. A. Plaatsman, Volkerakstraat 252
Mw. J. Blokker, Rijnstraat 187
Fam. Tessel, Pluto 160
Fam. Breda, Jolstraat 134,
Mw. M. Houtkooper, G. Scheltesstraat 28
Fam. Smits, IJsselstraat 27
Mw. J. Stegeman, Javastraat 71
Mw. S de Ronde, Middelzand 4507
Fam. van Houwelingen, Doorzwin 2440
Fam. Smit, C.G. Geusstraat 31

SPONSORING/DONATIES

Naast deze acties kunnen we ook heel goed sponsor geld gebruiken voor de grotere uitgaven.

Hierbij kunt u denken aan het  stralen van onze lelievletten, schilderwerk in het clubhuis, nieuw botenmateriaal etc. Als tegenprestatie kunnen wij bijvoorbeeld reclame maken op onze website of op onze lelievletten. Of een dagje meezeilen.

LOTEN

Wij doen mee met de scoutingloterij. Deze loten kosten euro 2,50 per stuk en hiervan is Euro 1,50 voor onze groep. Dit is een groot bedrag in tegen stelling tot andere loterijen.  Zodra de loterij weer start plaatsen wij dit op de site.