Datum: 06-02-2017

Door: Dominique van Steijn

Onderwerp: INKA tijd

Ik ben nu inmiddels al wat langer geïnstalleerd als landscout en ik heb het super naar mijn zin! Maar ook bij de INKA'S heb ik mooie tijden
gehad!

Meiden, love you!
Xxxxxxx Dominique

Datum: 19-09-2016

Door: Joke B.

Onderwerp: Grote schrik

Verleden week hoorde ik dat de groep waar ik heel veel jaren geleden lid ben geweest, ik was o.a. rondeleidster, op gaat houden te bestaan. jammer, jammer weer een scoutinggroep welke alleen voor meisjes is/was geeft de moed op. Ik hoop dat de overgebleven meiden een plaatsje zoeken, vinden bij een van de andere Helderse groepen want scouting is toch een geweldig leuke en fijne club waar je later met veel plezier aan terug denkt.

Datum: 18-08-2015

Door: Liesbeth Redeke

Onderwerp: IVAG

Mooie website.
Ik zag dat jullie uitleg gaven van de naam IVAG, maar las nergens dat jullie deze naam verbonden aan (mijn grootmoeder) JL Redeke-Hoek. Het was haar leidstersnaam. Bij deze dus.

Datum: 16-09-2015

Door: Sonja

Onderwerp: Re:IVAG

Dag Liesbeth
Bedankt dat u reageert en wat leuk dat uw oma de oprichtster was van onze groep. Had uw oma ooit gedacht dat we na bijna 95 jaar nog steeds bestaan als meisjesgroep? Als u nog meer informatie of foto's heeft van de vroeger dan vinden we dat heel erg leuk om te krijgen. Groeten Sonja Penningmeester

Datum: 21-11-2016

Door: Marinus Vermooten

Onderwerp: Re:IVAG

Kunnen jullie mij in contact brengen met Liesbeth Redeke? Ik zoek nog een foto uit die beginperiode groet Marinus Vermooten.

Datum: 08-06-2015

Door: Inge

Onderwerp: Cool

Vet cool

Datum: 08-06-2015

Door: Lisa

Onderwerp: Re:Cool

Datum: 17-10-2014

Door: Dominique

Onderwerp: Voor I.N.K.A

Ik ben ook dolfijn geweest. Maar ik ben gestopt. Wat een mooie site. Kan ik een beetje volgen hoe het met jullie gaat. Vel plezier.

Xxxxxx Dominique

Datum: 28-12-2015

Door: Dominique

Onderwerp: Opnieuw dolfijn

Ik ben inmiddels al weer bijna een jaar dolfijn!

Datum: 20-04-2014

Door: Charlotte

Onderwerp: Kij gaaf

De nieuwe web site ziet er heel mooi uit prachtig hij is echt kij gaaf